Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Novembernatt

 

Novembernatt
Din frånvaro
väcker mig kallt
Din närvaro
jag drömde om,
lämnar hastigt
min tillvaro
Kastar långa skuggor
över min
sömnlöshet




Fri vers (Fri form) av Missi VIP
Läst 395 gånger
Publicerad 2009-11-02 17:49



Bookmark and Share


  am
Du målar upp så vackra bilder i dina dikter, kan dock tycka mitten blir lite hackig
"väcker mig kallt
Din närvaro
jag drömde om,"
jag skulle vilja kasta om de två sista raderna, men det är ju jag.
2009-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon