Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömknutar


Jag sitter på golvet med en hög av röda snören


Mina drömmar har knytit tusen knutar i dem


Nu måste jag få upp varenda knut för att kunna gå vidare


Men de sitter hårt fast


Jag lär sitta kvar ett tag till.




Fri vers av Cosmic Johanna
Läst 546 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-11-03 10:47



Bookmark and Share


  noname_realmind
Röda drömknutar, svåra att få upp... det har vi nog alla! Det är bara att snubbla vidare i tillvaron ett tag till... ;)
2009-11-06

  livsdans
Ja...fin bild med tydlig mening!
2009-11-04

  Michaela Dutius
Fin symbolik - livets knutar - som sitter så hårt hindrar oss att gå vidare
2009-11-03

  m.ricknell
Tycker mycket om denna, väcker saker inom en, funderingar.. Fint.
2009-11-03

    leelee
Oj vad bra om vikten av att ta tillbaka sina drömmar som man haft i en relation när den är över...
2009-11-03

    ej medlem längre
Fin bild
av eget inre
själsligt spel

läsaren
undrar

precis så
som poesi
ska vara
2009-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna