Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvirrade Själars Sällskap


Antagen till Förvirrade Själars Sällskap, ett osynligt förbund

Sorgsna, ångrande, älskade, hatande, bortglömda

Likt slocknande stjärnor på vårt majestätiska himlarund

Känner ingen, vet inte hur jag hamnade bland de fördömda


Önskar att utträda ur detta sällskap med omedelbar verkan

Hoppades att det var en mardröm jag kunde vakna upp ur

Låta min själ få komma till ro, inte vara som den alltid flyttande lärkan

Själen är ju abstrakt så den borde ju kunna rymma ur förvirringens bur?




Fri vers av Kape
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-03 15:28



Bookmark and Share


  lycksele
Undrar om du överhuvudtaget läste min kommentar.
Jag väntar fortfarande ett svar, om än inte ett tack.
mvh lycksele
.
2009-11-05

  lycksele
När du börjar få 20+ kommentater till varenda text, då vet du att du är på väg lämna Förvirrade Själars Sällskap.
Tills dess ... är du välkommen i vårt stora gäng
2009-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape