Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räven...


Länge trodde jag min brinnande önskan var
något annat
en flykt från stiltjens ödemark

jag ville dyka djupt i andras röster
dränka min inre kvävande tystnad

det finns levande tid i ensamhet
ett ord så missförstått av mig
nyvaken skaparkraft
mitt eget hjärtas lugna rytm

att verkligen lyssna på tillvarons
muntra skratt
                bakom fasader

ponchons långa fransar virvlar i lekfull vind
ler när jag osminkad går gatan fram och mina steg
ekar inte i takt med någon annans

först nu kan jag innerligt njuta livets närhet




Fri vers av Regn & Grus
Läst 270 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-11-08 19:33



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Det här är vackert! Du har god hand med bokstäverna och det blir förtrollat vackert när du ger oss en resa i den mänskliga förvirringen och storheten. Suveränt diktat!
2010-02-01

    StGeorge
"det finns levande tid i ensamhet"

Ja! Alltid lika häftigt när någon formulerar något som man själv burit som en oformulerad känsla, aning...och trots att det är en ny insikt är igenkänningen är total.
2010-01-25

  C.Källner
Ett komplext överraskande vakum, som suger åt sig berikande substans ju mer jag läser ur det.
2010-01-21

  SvartaRegndroppar
vacker hoppfull text som talar om förändring.

vad innebär denna upptäckt/förändring i praktiken? får man fråga det?
2009-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Regn & Grus
Regn & Grus