Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till S.


hostar fram ett solsystem (venus och mars, lilla björn)

hostar fram ett
idag
lilla björn
det finaste av två världar
venus och mars
cigaretterna vi röker däremellan

imorgon
är vi säkra i vår misär
men i varandra
ska vi
jag har tappat mitt eko
och några skratt som inte dör ut
ett solsystem vid vatten
viskar att:
du luktar kyla ikväll.




Fri vers (Fri form) av andreawolf
Läst 314 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-04 19:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mycket vacker titel. Mycket!
2009-11-04
  > Nästa text
< Föregående

andreawolf
andreawolf