Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanketystnad






Efteråt funderade hon
hade det hänt något

hade hon tagit en slummer
det hade inte hänt något

det fick vara som det var nu




Fri vers av Bim
Läst 305 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-05 04:41



Bookmark and Share


  Anjeska
ja tänk så det blev efter en eftertanke...
2009-11-06

  Gunwale VIP
Fin bild av tillit...
2009-11-06

    ej medlem längre
ja, tonen i den här är väldigt fin. tack.
2009-11-06

  Lilla My* VIP
Dikten ger en stunds tanketystnad här Bim!
"Tanketystnad" fint ord...behövs i denna värld...tillsammans med försoning...ja...
2009-11-05

  Per Rydberg
Orden är liv i luften!
2009-11-05

  Rachel Roth
Godmorgon. Tycker om dina rader,det försonande.
2009-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Bim