Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godnatt saga.

Han var ingen konstnär
ej heller artist eller poet
han drömde svenssondrömmar
och köpte vanliga paket

Han slöade framför sin tv
läste tidningen mittför
och harklade sig stort
såsom karlar ofta gör

En dag han vek bak tidningen
och tittade på sin fru
och sa min kära älskling
jag vill ta dig nu

Hon dånade av stolen
blev blek och kall av svett
och tittade på mannen
som en hon aldrig sett

Han lärde sig av missen
att lagom leka bäst
och beslöt att aldrig mer
till frukost hava sex.







Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-05 21:45



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Hon och han. Han och hon. Vad livet blir och vad man önskar under en kort darrande minut...lite sorglig läsning, när man ser det lite på håll.
2009-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP