Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sånt här brukar jag inte skriva, men det bara kom, så jag publicerar det i alla fall. vet inte vad jag tycker om det egentligen.


Verklighetens land



det fulaste ordet jag vet är offer.

du snackar om att du är realist och inte faller för de rosaglittrande lögnerna. men du fattar ju ingenting, låt oss smälta av all gullighet och puttinuttighet & alla klichéer, för det är ju det ända vi har kvar, det ända som fortfarande försöker vara vackert. du säger att jag är svag, att jag faller för ofta för ingenting. men du då, när du väl faller, faller du för allt på en och samma gång. så förlåt att jag säger det, men du är ett jävla offer.




Fri vers av ginny
Läst 514 gånger
Publicerad 2005-10-18 15:58



Bookmark and Share


  arie
"låt oss smälta av all gullighet och puttinuttighet & alla klichéer, för det är ju det ända vi har kvar"

texten har en vitalitet, jävlaranamma som jag tycker känns uppfriskande, kreativt...vägrar attt inordna sig i en beskrivning/ härligt

tack för denna friska vind/arie
2006-01-21

  Ann-Cathrin
du skriver bra...så skrev inte jag nær jag var 14! ær du verkligen bara 14??? Kram!
2005-11-29
  > Nästa text
< Föregående

ginny
ginny