Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den här är inte klar egentligen, därför vill man gärna ha förslag på förbättringar.


sollakan

jag slutade aldrig undra
vad du egentligen ville
dina lena nageltoppar
mot min nacke
kanske var det bara

jag vågade ligga
nära dig

när jag vaknade
var du alltid borta
det var så det skulle vara
det var alltid
du
som gick
& jag
som stod kvar

du brukade ligga
med ryggen mot fönstret
du litade inte på solen,
sa du
kanske var det då
jag kände dig
som mest

jag har aldrig sett
någon
så blek som du




Fri vers av ginny
Läst 681 gånger
Publicerad 2006-04-15 16:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Naket beskrivet om en rellation...bra,
jag förstår visserligen inte alls rubriken,
och & skulle jag personligen skriva ut till "och",
men det är väl en smaksak bara....
2006-04-15
  > Nästa text
< Föregående

ginny
ginny