Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt som jag hållit på med sedan september.


sovande monster

sönderbrända dagboksblad
en framtid
som aldrig kommer tillbaka

morgonen
klamrar sig fast
under fönsterkarmarna
man har glömt bort den

människor som hukar sig
för solen
&
låtsas att deras ögon
har slitits ut
av gatlyktornas allt
för starka sken

nätterna
gör oss vackra
och vi låter
extasen
pumpa runt blodet
i våra benvita
& drogsmala kroppar

vi känner värmen
under fötterna
när vi springer
vi är de ända
som fortfarande
vågar var naiva

vi känner din närvaro
så kom till oss

vi fryser




Fri vers av ginny
Läst 652 gånger
Publicerad 2006-01-04 20:20



Bookmark and Share


    Bror
denna hade jag missat. Verkligen snyggt skriven. Jag fascineras av ditt språk, som har en alldeles egen ton och andedräkt. Underbart att läsa.
2006-02-02

  Rachel Roth
ljuskygga varelser som springer i natten
eller dansar rejv...påverkade av något
och som till slut återvänder till ljuset
och värmen....( det är de tankar jag får)

lite gåtfull är den och väcker nyfikenhet
på vad var det som hände...för det måste
ha varit något speciellt ,om du har skrivit
på den sedan september...
2006-01-04
  > Nästa text
< Föregående

ginny
ginny