Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
första dikt jag skrivit sedan oktober.


barndom utan frostskador

färgerna rinner från munnen
kväver
min tystnad
& gör mig
till min egen motsats

nedvänt ansikte
halvvägs genom jorden
händerna fulla
av den vita askan
från seklernas
bortvända ord

vi är fostren
utan navelsträng
vi gömmer oss bakom gardinerna
när tystnaden
raserar väggarna
& monsterna förbereder sig
för att falla




Fri vers av ginny
Läst 635 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-28 21:41



Bookmark and Share


    n.
oj. fan vad du är duktig.
blir nyfiken på dig som människa av att läsa dina texter. du är intressant...
2006-01-14
  > Nästa text
< Föregående

ginny
ginny