Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skogsröj 2005. Nio dagar i paradiset. Men det blev inte riktigt så underbart som man ville. Den där riktigt höjdpunkten kom aldrig. Man väntade på att den skulle komma, sen var lägret helt plötsligt slut. Skrevs för övrigt inne på en bajamaja.


Skogsröj 2005

den där frihetskänslan
vill aldrig riktigt
komma
eftersom jag vet
att varje skri
och frisläppning
binder oss
allt hårdare mot
påminnelsen
om att detta
inte är
någon evighet

vi vill tro
att vi existerar
men detta är bara
ännu en
ursäkt
för att få leva




Fri vers av ginny
Läst 637 gånger
Publicerad 2005-08-13 17:19



Bookmark and Share


    Hades Is Rising
Fin och tänkvärd. Gillar den mycket.
2005-08-31
  > Nästa text
< Föregående

ginny
ginny