Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kanske brinner lycka snabbt, så att pennan inte hinner. kanske tog orden slut, när jag gav allt till dig.


För du får alla mina sånger

i de kyliga forsarna har det strömmat
mjukt om smärtsamt
vackert om vemodigt
gråt har blivit sång
smärtan domnat, flutit
bort med orden


men


i lekande forsar
i porlande glittrande sprittande bäckar
finns ingen plats för ord
finns bara sådant som så lätt blir klyschor
när pennan väl försöker

finns bara skratt
finns bara värme, himmel, toner, hud
finns bara ömhet i ögon, mjukhet hos händer





finns

bara du




Fri vers av johanna1234
Läst 435 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-07 20:12



Bookmark and Share


  Lady Alassa
mycket värd att läsa
om sorg och glädje
saknade vännen
sprittande bäckar
magiska metaforer
2009-12-28
  > Nästa text
< Föregående

johanna1234