Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriva dig

jag ville fånga en tanke så klar
en droppe av essens
en skärva av en helhet
hård, skarp, tydlig
som en ensam droppe i en daggkåpa
vacker, självklar, skör

och jag ville ge den till dig
och säga detta,
detta är kärnan
detta är sant
denna droppe av visdom är unik
och den är vår
den är det vi har

men alla tankar jag tänkt är redan tänkta
alla droppar jag samlar
flyter odistinkta i stora moln

jag fastnar i klyschor
skriver klyschor när jag vill skriva



dig.




Fri vers av johanna1234
Läst 421 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-13 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

johanna1234