Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det var den vackraste våren


Gryning

I gryningsljuset är vi vackrast
när nyvakna vårfåglar
letar sig in i våra medvetanden

långsamt kommer världen tillbaka



Inflätad
i dina ögon
är jag aldrig så nära

och här inne har alla klockor stannat



Andetag
allt långsammare
sjunger en sång om frid

dina fingrar ritar ömhet på min panna




Fri vers av johanna1234
Läst 475 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-17 15:50



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Ja, nog var det vackert allt!
2009-08-17
  > Nästa text
< Föregående

johanna1234