Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gammal dikt jag hittade i en gömma. Det är preskriberat vid det här laget. Som tur är.


Inte ens en gatlykta

Det är så mycket känslor inatt
Det är stilla
men förnimmelsen av tunga moln
når mitt tysta rum

Genom väggarna och taket
pressar universums tryck mot
mina trumhinnor och
det susar

Susar


Mellan sekunderna står tiden stilla
och mellan tankarna finns tomrum


En gatlykta lyser i takt med stjärnorna


för dig
för mig


Men inte för oss




Aldrig för oss




Fri vers av johanna1234
Läst 564 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-19 23:32



Bookmark and Share


    Bellissima
Även detta mycket mycket bra! Känner den tryckande tomheten.
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

johanna1234