Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saknadssång

i det tomma
bär hans favoritsång en doft
som bomull runtom
läker något
fast inget är trasigt

kan nästan känna andedräkt mot örat

och jag ler åt hans musiksmak




Fri vers av johanna1234
Läst 453 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-10 12:21



Bookmark and Share


  poetlinan
Sorgevackert...
2010-10-10
  > Nästa text
< Föregående

johanna1234