Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skymningsljus



med hösten inströmmandes
mellan gardiner och
krispig luft
mot långa ärmar
blir mjukt mjukare, varmt
varmare








det är märkligt
hur kylan får löven
att brinna









ord rinner ur pennan
men vill inte beskriva
min förundran


älskling




Fri vers av johanna1234
Läst 467 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-23 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

johanna1234