Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I morgon dag.




Jag vet jag mött dig jag
ser att vi ristat i barken och
jag

jag vet att jag mött livet och

jag vet jag vet jag

vet att du finns jag

jag har bara så svårt

att
se
dig.



Kom tillbaka.




Emelie.


Kom tillbaka.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-07 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP