Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
4/11 - 09, Italien


förstånd/handikappad

älskande par i alla rum
och Bob sjunger att det måste finnas en väg ut
drick mitt vin!
och du sitter på en stol i Rom
blickar ut sveper över en tom bakgård
du flyr tillbaka
inom åtta timmar
och förstår du hur värme känns ser ut är
inte Ray Klimt Renoir
kan avbilda vad
en skog i solnedgång upp-
du stöder en kind mot vänster hand andas tungt
och fåglar försvinner igen mot söder

rött och vitt sade han och talade begränsat
att han sökte en kvinna som drack mer än honom
du skrev flitigt inte bättre än förr
konst du sett kaffe du druckit
cigaretter du rökt och var

mannen med förvridna ben sov i en gränd
mumlade om Berlusconi




Fri vers av Membran
Läst 322 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-08 02:15



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Dimmigt målade bilder, jag älskar dom!
2009-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Membran
Membran