Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi slarvar så lätt med att ta på allvar det faktum att vi inte vet hur lång vår tid är, det kan ta slut när som helst......


Ingen av oss vet



En morgon bland andra morgnar
men ändå unik i sitt slag.
Vad är en vanlig morgon,
finns den överhuvudtaget?
Är jag bunden i en massa "borden"
eller en massa "måsten"??

Jag bestämmer mig här och nu
varje dag har sina möjligheter
sina glädjeämnen och sina sorger.
Den här dagen är
första dagen på resten av mitt liv.
Varje morgon är
första morgonen på resten av mitt liv.
Det gäller att ta vara på den
för ingen av oss vet
vilken morgon som är den sista
i raden av alla unika morgnar




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-08 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP