Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappornas dag..

Idag är alla pappors dag.
Visst är det bra
att tänka extra på dem..
men det är inte alla som känner så..
Utan pappors hjälp, skulle vi inte blivit till.
Tyvärr, många gillar bara ``stunden``
inte konsekvenserna av skörden...
En del önskar att dom aldrig blivit till,
på grund av pappor som aldrig brytt sig..
Men så har vi alla underbara pappor
som alltid funnits, finns där för sina barn.
Kanske inte alla kan, eller får..












mare











Fri vers av mare VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-08 14:26



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Ja tyvärr så har alltid detta varit en tråkig dag för mig då min sk pappa inte varit den pappa som jag önskat. Det har mer varit en frånvarande pappa.

"men det är inte alla som känner så.."
2009-11-08

  Larz Gustafsson VIP
Fars dag är trams.
2009-11-08

  Näckrosen
Finns en del som har pappor och saknar sina pappor men saknar den pappan de velat haft.
2009-11-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
Javisst, en far
rar, är guld har
man det eller har
haft, då är lyckan
en alltid huld!
2009-11-08
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP