Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Unket instängt..

Inbördes beundran
är en instängd
unken ``liten värld``
begränsar hindrar
tankar att växa fritt..










mare




Fri vers av mare VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-10 10:49



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
unken stillastående kärlek
sätter spår, ränder
i en själsligt mer öppen själ
jag skulle själv vilja vandra
på dina av sand sköna stränder
sätta i sanden spår, av djup och väl
2009-11-10

  lycksele
Visst vill alla ha vänner och utbyta snälla ord. Man ska liksom vakta sin tunga. Det förväntar vi och det förväntas av oss.

Så mare, du skulle nog inte tacka nej till lite inbördes beundran. När börjar du och jag, mare? Vilka flera kommer med?
2009-11-10

  Anjeska
Ja där är det trångt och ensamt
2009-11-10

  Bibbi VIP
Träffsäkert till max.
Applåd och bokmärke.
2009-11-10

  Larz Gustafsson VIP
Det har du rätt i.
En elit utkristalliseras och alla förväntas tillbe dessa självutnämnda orakel.
2009-11-10

    Max Poisé
du får min beundran!
2009-11-10

    ej medlem längre
mitt i prick!
där fick du till det ... igen
2009-11-10
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP