Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då lever jag bara.


Ingen snö eller is,

minusgraderna uteblir,

ett kort tag till.


Hur ska man förbereda sig,

hur ska man klara av det?


Ge mig den enkla årstiden,

sommar.

Nu!


Då lever jag bara,

utan förberedelser,

utan frågetecken.




Fri vers av Kape
Läst 501 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-12 01:02



Bookmark and Share


  bergsdotter
Säger samma sak.
Det här gör mig deprimerad!
2009-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape