Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månens älskade

Kanske är inte månen
så ensam som vi tror
För vad gör månen
de nätter den inte syns,
då det tunga täcke av moln
sveper om oss i sömnen
Kanske får månen då besök
av en älskad
som smyger sig fram över molnen

Kanske längtar månen
varje stjärnklar natt
efter sin älskade
Kanske jublar månen
varje kväll molnen nalkas,
över en natt med sin kära




Fri vers av Missi VIP
Läst 474 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-12 17:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
väldigt gullig filosofi .. elle något, hittar inte orden riktigt
den gör mig glad hehe
2010-03-03

  Dover
Vilken underbar insikt. Och jag älskar den mentala bilden jag får.
2009-11-17

    ej medlem längre
Gillar den väldigt mycket!
2009-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon