Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När dina tårar möter mina


Rum för dig

finns i mina

längtanslånga tunnlar



Där har jag tänt facklor

för vårt möte



En varm källa

under månens ljus

där badar vi nakna


Upptäcker att

hjärtats väg är

till för de

som redan gett upp

men ändå är värda

att älskas


Jag kommer att viska

hemligheter

mot din nakna hud


Och ta emot din gåva

när du är redo





När din längtan även är min.






Fri vers av Cosmic Johanna
Läst 665 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-11-12 19:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Heta viljande ord
som sprungna
från urdjupen

från Mu
och -
nu
2009-11-22

  Michaela Dutius
"ta emot din gåva när du är redo"
de orden är i sig en underbar gåva...att inte forcera någon - att orka vänta
2009-11-20

  sulimaa
En så underbart vacker text att man får tårar i ögonen...
2009-11-14

  Miss Mod
När orden bara faller på plats.
2009-11-13

  Junitvillingen
Åhhh...helt underbart sinnligt poetat...läser och berörs av de mjuka orden...vackert, känslosamt...och värt många starka applåder:-))
2009-11-12

  Ronny Berk
redan rubriken antyder relationer ; en sinnlig text med längtan och viskande hemligheter, ja !
2009-11-12

  Johan Bergstjärna VIP
Storartat, ultraromantiskt vackert ...
2009-11-12

    ej medlem längre
så vacker
2009-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna