Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågel.

Så är det farväl?

 

sista dansen

 

versen,

sen försvinner du,

ut i världen,

och jag kommer undra

tänka.

 

När vi flyger likt fåglar åt varsitt håll,

 

du har redan flugit din väg.

 

Men jag är påväg ,

 

har bara inte hittat destinationen dit mina vingar bär.

 

Vi har separerat,

brutit isär det där starka som vi en gång hade.

 

Men jag är inte bitter, nej jag önskar dig lycka på din färd.

 

Men jag måste erkänna,

 

att jag tänker ibland,

 

när natten är besvärlig och jag känner mig rädd,

 

när jag flugit vilse och inte kan ta mig hem.

 

Då inbillar jag mig,

 

 

att du vakar och skyddar mig.




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-13 13:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fin o vacker :)
2009-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP