Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå dörrar

 

 


Mitt hjärta har en önskan om att alla ska få

en dörr som de inte behöver men kan knacka på

det kvittar om den är röd, svart eller blå

men det är de blå dörrarna jag förlitar mig på




Fri vers av MeAmmie VIP
Läst 469 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-12-01 20:45



Bookmark and Share


  Miss Mod
Det blå öppnar vägar, vacker berörande.
2010-03-20

  aol
så önskar jag bra skriftat
2010-01-09

    R Peiper VIP
Fint. Jag gillar också blått.
2009-12-02

  Eva Langrath VIP
En god önskan som jag delar
2009-12-01
  > Nästa text
< Föregående

MeAmmie
MeAmmie VIP