Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Därför jag älskar dig.

Det är inte för vindarna som
rusar mitt inre

Och det var längesen jag grät åt banala ting

Älskvärda ord betyder inte
mindre

Det är inte mera guld i min ring.

Vi vilar bara bättre längst
åren som går

Och vi vandrar bara större och mer

att älska dig är dock allt
jag förmår

Det är för kärleken som jag ser.




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-11-13 17:51



Bookmark and Share


  LassO
love it
2009-11-14

  etthjärtaäralltidrött
Så fin!
2009-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP