Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan en synd vara så vacker


Våra kroppar är inte som
kantiga och hårda
pusselbitar

inte så begränsande

de formar sig mjukt efter
varandras kurvor
till perfektion

de passar så bra ihop
din och min och
alla andras

i en mänsklig mosaik
av närhet




Fri vers av The Stargazer
Läst 673 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2009-11-13 22:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vissa människors "synd" är andra människors liv

LEV

Och fortsätt skriva dina magnifika texter
2010-12-26

  nightsoulz
vacker o den andas, andas vackerhet
2009-12-06

  ULJO
Den här dikten gillar jag. En fin förmåga att varva tankespråk med en inre bild. Slutet gillar jag "i en mänsklig mosaik
av närhet". En stor applåd.
2009-11-20

  RobineeniboR
vackert bildspråk, enkelt och väldigt fint!
2009-11-18

  Agge aka Ninja
Du ser värkligen saker ur ett annat perspektiv och öppnar ögonen på läsaren bra jobbat :D
2009-11-17

    ej medlem längre
enkelt och vackert,
2009-11-15

  Leif Furstedt
Med stor beundran njuter jag av balansen mellan ordbilder och form.
En vacker skapelse och ett oväntat tankeväckande slut.

Så här vackert kan det bli... är.
Bra gjort
2009-11-14

  Junitvillingen
Trodde detta var på väg att bli en het kärleksdikt - tills jag läste slutraderna. Den överraskningen är superb ju - och så vansinnigt bra!!
2009-11-14

  Caprice! VIP
Först tror man att det är en "vanlig" kärleksdikt men sen gör du den allomfattande.
Snyggt avrundad mosaik! Den stannar hos mig. Tack!
2009-11-14

    ej medlem längre
Den här var fin!
2009-11-14

    Virtute
det här gillar jag verkligen!
2009-11-14

  lodjuret/seglare VIP
jag förstår inte var synden kommer in i den här lilla pärlan
2009-11-14

    ej medlem längre
Fantastiskt vacker dikt.
2009-11-13
  > Nästa text
< Föregående

The Stargazer
The Stargazer