Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att ta ett steg till för att komma en bit på väg... man behöver ibland en språngbräda...


Frihet

Springer ifrån mig själv

 

 

*

 

 

Klättrar upp på berget
hela tiden i fokus
på mina breda vingar
som sakta växer ut

 

 

vilar
*

 

 

nu eller aldrig

 

 

 

rädd
*

 

tar ett stag bak

 

tar sats
springer för livet

 

 

 

hoppar

 

 

kastar mig ut
för att
känna vinden
smeka mina vingar

 

Lyfta upp mig mot höjder
Svepa in mig
i
Tystheten

 

 

Blundar

 

 

orädd

 

 

Andas djupt in

 

 

 

…äntligen fri...




Fri vers av ia VIP
Läst 213 gånger
Publicerad 2005-10-19 17:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert beskrivet av en frihetens vind. Att nå målet för sin färd...eller?
2005-10-19
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP