Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen kan säga hur lång tid ett helande tar...


Tidens läkning..

Allt har sin tid
som läkningen
av inre sår..
i det osynliga
i det tysta
lindar tiden om..










mare




Fri vers av mare VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-11-17 11:56



Bookmark and Share


  L.byström
känsligt och vackert.
2009-11-17

  coffe
fy fan va bra den va..aaaaaaa
2009-11-17

  En strimma av guld
Läkning helande av sår tar sin tid.

Bra skrivet med dina geniala sammansättningar av ord och sunda tankar.
2009-11-17

  Anjeska
Inre omsorgsrader
Fint
2009-11-17

  peter markurth
bra
2009-11-17

  Bibbi VIP
"Guds kvarnar mal långsamt men utomordentligt väl"
Applåd och bokmärke.
2009-11-17

    ej medlem längre
precis så, och ingen ser de inre såren
vem plåstrar om?
Bra beskrivet!
2009-11-17
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP