Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tom Loftgång




Tomtar på loftet

Svårt att få luft

kallas för paniktomte

En sån e jag, tomten kommer och går
men ångesten består




Fri vers av NågonAnnans
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-17 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans