Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att läsa andras poesi och ord gör att man öppnar sina sinnen och tar till, släpper in och lär sig om något man trodde sig redan veta....


Finurliga ord

att fylla ett blad

med en massa ord

det är inte svårt

 

skriv om väder och vind

natur och djur

ja vad du vill

 

men

 

det finurliga med ord

 

är

 

att sammansättningen betyder olika

för olika

ett ord för mig

är ett annat för dig

 

det gör att varje dag

upplever man samma ord

som igår

annorlunda

för det är troligen inte jag

som skrev




Fri vers av ia VIP
Läst 417 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-19 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP