Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glas splitter

att ge av sig själv

är den största gåvan av dom alla

varför tog du allt

för att sedan krossa mig som glas....

¤ endast splitter kvar ¤




Fri vers av ia VIP
Läst 275 gånger
Publicerad 2005-10-20 00:01



Bookmark and Share


  Jessi
Finns så många som är rent för själviska och gör t.e.x såna här saker. Dom tar allt bara för att dom kan
2005-10-20

    ej medlem längre
Vem har sargat dej så...? Det krävs kärlek för att läkas inte tiden
2005-10-20

  Blake
Fin dikt. Glas är skört, men splitter kan lagas till den finaste skulptur.
2005-10-20
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP