Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför Gör Du Detta För Mig

 

Jag är skyldig dig det

Du lät mig bo hos dig

Lät mig sova i din säng

I ett halvår, då jag inte orkade

Du räddade mitt liv

 

Han lät uppriktig

Hon trodde honom

Ville tro honom om gott

Ville upprättelse i handling

Och lät honom ge ut hennes bok

 

Hon satt till tjugo i två

En natt för fyra veckor sedan

Det var bråttom att lämna

De dikter som skulle fylla

Boken på 32 sidor

 

Hon hade en önskan

Till boken i svart och vitt

Om livet i gråskalan

Kampen till solen

ISBN numrering

 

Han hade utsett

Ung framgångsrik kvinna

Till marknadschef

I sitt återuppståndna

Företag

 

Hon ansvarig för

Bokens utgivning

Alla kontakter skulle ske

Med henne

Han satt i kulisserna

 

Nu var det dags för tryck

Inget ISBN nummer ordnat

Han berättade varför

Hon lyssnade besviket

Ville veta mera

 

På hennes fråga

Kom vresiga svaret

Du får prata med den ansvarige

Så får hon se om hon vill ha dig med

Ena handen hade "smekt", den andra "slog" – hårt

 

© Gunilla N 091119




Fri vers av Gunilla VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-19 01:04



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Mycket smärtsam läsning om svek som jag också mött sista tiden. Finns det någonting som gör så ont? Så svårt att komma över...
2009-11-21

  genni VIP
Texten är bra, men jag blir orolig för innehållet,

"Ena handen hade smekt, den andra slog – hårt"

Kram
2009-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla
Gunilla VIP