Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våldsromantiker



Ett slag kan också värma
som den ömmaste av kyssar
när allt man vill är att känna

hud mot hud

smeker knytnäven din kind
smärtan är berusande
och med kärlesfulla skällsord
ber du oblygt om mer
och mer och mer

tills världen blir så där
desorienterande vacker
och du knuffas mot asfalten
så våldsamt intimt
som för att älskas

hud mot hud

tills euforin övervinner
och du lämnas
underbart utslagen





Fri vers av The Stargazer
Läst 557 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-11-19 15:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Var tvungen att läsa igen...

Starkt! Sinnligt! Svindlande i sitt alternativa förhållningssätt
2010-12-26

    ej medlem längre
Här härskar motsägelser och vildsinta ifrågasättanden

Du är jävligt bra, vet du om det?

Klart du vet. Alla kommentarerna säger ju inte annat

Det här blir en av mina favoriter. Bokmärks
2010-12-26

  Junitvillingen
Dubbelbottnat och därför så gräsligt bra...blir stum...
2009-11-26

  Peter Matsa
mmm så romantiskt och innerligt, kärleken är som bäst när smockan hänger i luften :)
2009-11-19
  > Nästa text
< Föregående

The Stargazer
The Stargazer