Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I jakten på ett mästerverk



Pollocks protegé
målar ryggtavlorna
med knivskarpa penseldrag

Är det mord eller konst
om de tycker det är vackert?




Fri vers av The Stargazer
Läst 504 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-23 18:36



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Mycket "eget" detta - och så briljant! Vet knappt vad jag ska skriva...fascineras av hur du målar orden till ett mästerverk...
2009-11-26

  Anna*
Snyggt och fyndigt!
2009-11-25

  Caprice! VIP
Misstänker att svaret på detta samvarierar med åskådarens sinnesstämnng... ;-)
2009-11-23

  Gunnar Hilén VIP
Grundtips "konst"...garderar med "mord".
2009-11-23
  > Nästa text
< Föregående

The Stargazer
The Stargazer