Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
20/11 - 09, 844


NODICE

förlåt för att jag låg
utan dunkande hjärta igår
och matematikens under stegrar på bakben
blå gamla bilar och just det
så åkte vi till Furusund
nya lampor installeras i en modern stad
och jag säger det igen
förlåt att jag låg
utan dunkande hjärta igår
hon där, rödhåriga, har en hungrig melankoli
välbevarad
och jag vet du spelar ikväll
spelar Costello Piaf symfonier
på din skivspelare
lämnade det för några soltimmar
i regnet
tänka sig, där hängde en ny kappa
på vår vind i natt
och i Romantiken julskyltar de redan
med frostiga ekorrar och barnsång




Fri vers av Membran
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-20 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Membran
Membran