Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Novemberljus









Jag vill dit där tiden
har stannat

dit där världen
inte är


dit där jag aldrig
behöver andas


dit där mörkret
i ljuset är




Fri vers av Bim
Läst 323 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-11-21 18:25



Bookmark and Share


  Tothem
Dit vill jag med.... Bim du är bäst!
2009-12-01

  Gunwale VIP
Ja, och där alla våra frågor plötsligt inte ens behöver svar... Avskalat, vackert och äkta!
2009-11-26

  Lilla My* VIP
Novemberljus
Vackra rader Bim om än sorgliga!
2009-11-23

  © anakreon VIP
Lika vackert som rörande.
Varm applåd
Carl-Erik
2009-11-21

  Mr Lindemann VIP
Mörkret i ljuset är....
ja, det var lite speciellt så
men den andas hopp och det är där ljuset finns som mörkret föds...
2009-11-21

    papillon
Här gömmer sig hundra år av den bästa svenska lyriken lysanden formad i en nutida författares hand. Genomlyst, underbar, värd att läsas gång på gång.
2009-11-21

  Yrre VIP
Dit vill jag följa.
Oerhört trösterikt och vackert skrivet!
2009-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Bim