Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som värmen i öknen.



Det händer när fingrar möter barmark


Jorden borrar sig in i själen.

Jag hämtar mig ut genom sprickorna

Det var så enkelt då.

Inga ljusken.

inga dagishämtningar
inga par relationsproblem
inga utvecklingsamtal
inga invecklade middagsdiskussioner


Bara jag
























och livet.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-21 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP