Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hyllning från mina fem barn med ingifta och åtta barnbarn, min största rikedom på denna jord.


Birgit 70 år

"Vi har samlats här ida'
För ett stort hurra
Alla vill vi gratta dej
Med ett stort tjohej

Mamma Birgit, du är bra
Hipp, hipp, hipp hurra
Barn och barnbarn hyllar dig
Denna festeda

Unga åren gav dig sår
Tänk vad tiden går
Nu du funnit ro till slut
Knoppen blommar ut"

Melodi:Love me tender...




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 759 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-11-22 15:25



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Grattis i efterskott och många år till av lycka önskas dig
2009-11-28

  stenen/ Yv Ericsson
Grattis kära Bibbi!
Hoppas du hade en underbar födelsedag!

Stenen är lite seg i starten...förlåt

Största kramarna kommer här iallafall.
2009-11-27

  Redeemer
"...gratulera.." stavas det förstås. (Behöver jag tillägga att mitt tangentbord är en del av strulet!!)
2009-11-26

  Redeemer
"...kunde inte graulera..." skulle det ju va´
2009-11-26

  Redeemer
Har haft lite datorstrul några dagar och kunde i gratulera, men jag kan ju alltid säga GRATTIS i efterskott!
2009-11-26

  Daniel F
Grattis ännu en gång Mamma

Vilken fest det blev i lördags!!!

Nu är min önskan att åren som ligger framför skall bli bättre än åren som ligger bakom dig.

/Daniel
2009-11-23

  mare VIP
Härlig sång till dig !!
Ett Jätte Grattis ifrån mig !!
2009-11-23

  Regular
GRATTIS!!!!
2009-11-22

  Eva Langrath VIP
Grattis grattis min kär vän
2009-11-22

  glittertindra
Grattis!!!!! :)
2009-11-22

  L Patrik W Johansson VIP
Grattis igen

din ödmjuka attityd gör att du kan njuta av dem och er tid

Be well,
LPatrikWJ
2009-11-22

    Annika J
Ett varmt grattis!
"och höstregnen höljer dem med välsignelser!"
2009-11-22

    ej medlem längre
Sjunger med i grattiskören här... Önskar dig en fin födelsedag och ett rikt liv
Kram
Ingemar
2009-11-22

  walborg
Gratulerar på födelsedagen Bibbi!
2009-11-22

    Verdandia
Grattis på födelsedagen!
2009-11-22

  Gunilla VIP
STOR VARM GRATTISKRAM
till en oerhört varm, vis och
generös människa, Bibbi!
Önskar dig en underbar dag!
2009-11-22

  lycksele
Grattis från mej till din höga ålder.
Önskar att du får känna dej riktigt uppskattad och glad idag.
Med förhoppning att du kan känna dej uppskattad alla andra dagar också.
2009-11-22

  anits VIP
Ett stort grattis på din stora dag, kram
2009-11-22

  Gunnar Hilén VIP
GRATTIS GRATTIS PÅ DIN STORA DAG !
2009-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP