Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till den det berör.


Belyst.

Jag väntar mig klarare dagar
med större solar

Månskensnätter veckor långa

Och ett hav så oändligt att du

aldrig

aldrig

ser färdens slut

bara båtarna som lojsamt guppar

bredvid.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-23 17:39



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
Det berör, vackraste önskan.
2009-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP