Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva.



De är branta,
nedförsbackarna och

jobbiga att gå uppför med

Det är därför det är så
skönt att

vila

en bit på vägen.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-11-24 19:04



Bookmark and Share


  Ove Aronsson
Det ligger mycket i din text.
Dem mänskliga återhämtningen både mentalt och kroppsligt.
Miljöns återhämtning där vi borde stanna innan vi nått dalen,
stanna upp vila och börja ta oss upp.
2009-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP