Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet rinner..

Livet passerar
oavbrutet
ogreppbara tid
rinner ständigt..
stunden försvinner
ger minnen plats
genom liv av rörelse
genom liv av ett slut










mare





Fri vers av mare VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-11-25 12:04



Bookmark and Share


  peter markurth
stark
2009-11-25

  Bibbi VIP
Exakt beskrivning.
Så är det bara rakt upp och ner.
Applåd.
2009-11-25

  Larz Gustafsson VIP
"Tiden rinner undan
rinner mellan fingrarna som sand" (Nationalteatern)
2009-11-25
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP