Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kanske har sagts bättre förr men..



ibland ser vi inte älskogen
för alla kroppar
inser inte att åtrån är blind

och medan vi övar
mun-mot-mun-metoden
(artificiell kärlek)
i hopp om att överleva
ännu en kylig vinter

vi som inte vågar älska

så följer andra blint
euforiska dofter
och parningsläten
genom varma köttgrottor
till orgasmiska himlar

för de vet att den utan syn
är utan synd
när den känner sig fram
längs våta, pulserande
hjärtväggar




Fri vers av The Stargazer
Läst 495 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-03 18:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du är inte händelsevis Boye, Södergran eller Lord Byron, pånyttfödd?
2010-12-26

  Hans Christian
Wow, vilken slutvers !!! Bokmärkes. Jag tackar förläsning :o)
2009-12-14
  > Nästa text
< Föregående

The Stargazer
The Stargazer