Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Länge leve mångkulturen!

 

Skrämmande

hat

skrivet

ett

blad.

 

Skräpandes

i

rännstenen.

 

Möt

mig

dagtid,

låt

mig

konfrontera.

 

Äcklas

av

era

nattliga

räder

där

ni

sprider

ut

er

smörja.

 

Förbannas

av

er

feghet

och

ert

obefogade

hat.

 

Stå

upp

för

er

ideologi,

låt

mig

övertygas.

 

Övertygas

att

det

ni

förespråkar

är

allt

annat

än

rätt.

 

 

 

Länge leve mångkulturen!




Fri vers av Kape
Läst 382 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-26 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape