Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar som aldrig faller.

 

 

Gömmer blicken i rösten.

Gömmer rösten i blicken.

Tar upp vattnet med magen.

Såren breder ut sig…

 

Sakta fräter jag sönder mitt inre.

Bilderna skär itu min naiva bild.

Ingenting är som det ska vara…

Men Hon kommer snart,

Kvinnan som kan frälsa en syndare;

 Kärleken!




Fri vers av "Dempa"
Läst 426 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-11-27 22:37



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Den kvinnan är värd att vänta på - men...diktjaget är ingen syndare...säger som Kyreus: det finns bara människor & alla har vi något gott inom. Stark text, bra poetat:-)
2009-12-03
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"