Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min fötter är iskalla, mitt te har svalnat och jag har ätit upp pepparkakorna.


Iskalla fötter ser världen uppochner

Iskalla fötter som går balansgång
runt en stor maj-brasa tänd i mörkaste januari,

iskalla fötter som hittar vägar
som ingen annan gått,

iskalla fötter som är iklädda farmors hemstickade
raggsockor med hål vid hälen,

iskalla fötter som liksom skrattar
när de tittar på dina lila platåskor,

iskalla fötter som trampar på de mjukaste moln
och sjunger visor om hur fin världen är när man ser den uppochner.




Fri vers (Fri form) av JohannaCarlsson
Läst 563 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-28 14:05



Bookmark and Share


  blaite
Mycket vacker om dina små fossingar
2010-04-20

  Blowingbubbles
Gillar verkligen den här. Titeln är underbar!
2010-03-07
  > Nästa text
< Föregående

JohannaCarlsson
JohannaCarlsson