Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det känns ju i hela hjärtat

Det är varmt på knät där hans hand snuddade.
Det näst intill bränner, som för att jag inte ska glömma bort.

Och jag börjar gråta.
En, två, tre tårar som rinner ner för kinden,
för det känns ju i hjärtat när han sjunger.
Det känns i hela hjärtat och tårarna rinner.

Hans hand ligger nära min.
Lite för nära, men samtidigt så himlans långt bort.
För långt bort för att kunna röra, men för nära
för att låtsas som ingenting.



Vi kramas. Säger hejdå och går iväg.
Det är varmt där vi rört varandra.
En, två, tre tårar börjar rinna ner för kinden.
För det känns ju.
Det känns ju i hela hjärtat när han går.




Fri vers (Fri form) av JohannaCarlsson
Läst 484 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-20 19:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
totalt fast redan vid dom 2 första raderna
2013-01-20

  Sonia
"För långt bort för att kunna röra, men för nära
för att låtsas som ingenting."

Snygg mening

2013-01-20
  > Nästa text
< Föregående

JohannaCarlsson
JohannaCarlsson